Tuesday, April 02, 2013

Αρχοντες και αρχοντηλικια. της Ορθοbοξιας.

Τοτε  καποτε στην   Βυζαντινη Αυτοκρατορια, υπηρχαν οι αρχοντες  του Πατριαρχειου.
Ρωμιοι και χριστιανοι καταστρεφαν οτι το Ελληνικο, οτι εδειχνε  το μεγαλειο και τον  πολιτισμο των Ελληνων.
Αρχιζαν απο  αγαλματα, εκαιγαν  βιβλια, βιβλιοθηκες, αλοιωναν την Ελληνικη  γλωσσα,αλαζαν  ταΕλληνικα τοπονημεια, και στις ραχουλες  της Ελληνικης γης φυτρωναν ξωκκλησια και τους εδωσαν Εβρα ικα  ονοματα,  και εβρα ικες παναθλιες  ιστοριες  ανυπαρκτων  μαρτυρων , που μαρτυρισαν ταχα  για μια θρησκεια  στημενη, στα μετρα τους.
Τοτε  εφτιαξαν και τον νομο που ακομα   υπαρχει  στο  Συνταγμα των Ελληνων, οτι οποιος  Ελληνας εφευγε απο την αυτοκρατορια, για το εξωτερικο εχανε για παντα το πολιτικα του δικαιωματα, οπως το δικαιωμα ψηφου.
Η Βυζαντινη αυτοκρατορια διαλυθηκε χαθηκε  το πατριαρχειο εμεινε, οι Ελληνες  εφτιαξαν κρατος,η θρησκεια  του Γιαχβε τους  ακολουθησε.
Οι Ελληνες  εκαναν Επανασταση,  εκαναν  κυβερνηση,ανοιξαν τα φτερα τους  σε ολη την γη,  οι κυβερνησεις των Ελληνων  εφτιαξαν καλους  νομους,που βοηθησαν τους  Ελληνες , ενα μονο δεν εφτιαξαν, δεν  εδωσαν  στους Ελληνες  του εξωτερικου  το δικαιωμα  ΨΗΦΟΥ κατ  εντολη του πατριαρχη και  του ορκου  που εδωσαν κατα  την οκομωσια ως νεα κυβερνηση . Ορκιζωντε
εις το ονομα της Αγιας και ομοουσιου τριαδος. δηλαδη  σε Βυζαντινο  ορκο.
Οσο  οι κυβερνησεις  της  Ελλαδος  θα  ορκιζοντε   σε  Βυζαντινους  Πατριαρχεικους νομους
οι Ελληνες  του εξωτερικου ποτε  δεν θα  εχουν   το δικαιμα ψηφου στην  χωρα τους.


         Ενιππεας τελευταιος των ζωεμπορων