Tuesday, December 17, 2013

Της γης οι κολασμενοι

Ο Χριστιανισμος,  πιστευει οτι εδω ειναι η κολαση, εδω  ειναι και ο παραδεισος.Ερειξαν τον Ελληνισμο, τον Ελληνικο πολιτισμο,   την Ελληνικη θρησκεια,και την  μιση Ανθρωποτητα στην κολαση.Πιστευουν οτι αυτοι σαν χριστιανοι  πρεπει να ζουν στον επιγειον παραδεισο, νυν και αει και εις αιωνας των αιωνων.
 Ο υπολοιπος πληθυσμος της Γης κατα αυτους  ειναι της γης οι κολασμενοι.
τους καταριωντε  να πανε στην κολαση, στις πισσες στα κατραμια στο πυρ το εξωτερον.
Εδω ταιριαζει η ελληνικη παροιμια, αν ακουγε ο Θεος  τους κορακους θα ειχαν ψοφησει  ολοι οι γα ιδαροι.
Σπερνουν τον τρομο τον φοβο τους λενε οτι οταν πεθανουν θα πανε στις πισες στα κατραμια, κτυπανε τις καμπανες απο τα καμπαναρια των μαγαζιων τους, να πανε  να ακουσουν λειτουργειες να κανουν μετανοιες , να ξωμολογηθουν , να εξηλεωθουν για να κερδισουν κατι που κανεις θνητος δεν εχει     γυριση να μας πη αν υπαρχει αλλη ζωη.  Εχουν μαζεψει τοννους το χρυσο βουνο το ασημι.
  
Ενα μονο δεν υπολογισαν
τους Ελληνες,  αρπαξαν απο  αυτους και το πολιτισμο τους  οτι τους βολευε . Κατεστρεψαν και καταστρεφουν τους,αρχαιους Ελληνικους Ναους αγαλματα , βιβλιοθηκες προσπαθουν δια πυρος  και σηδιρου  να καταστρεψουν οτι εχει απομεινη   απο την καταστροφικη τους μανια.
  Ενα μονο δεν μπορουν να φτασουν  για να καταστρεξουν το Ελληνικο πνευμα, την αρετη  των Ελληνων και την οικουμενικοτητα  του Ελληνισμου.
 

Ενιππεας  τελευταιος των ζωεμπορων

No comments: